Η Leonardo δημοσίευσε τα συστήματα που προορίζονται για τα UAVs της Baykar, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρο-οπτικών/υπέρυθρων (EO/IR) αισθητήρων, ραντάρ, IRST και ηλεκτρονικού πολέμου (EW), στο Βιομηχανικό Σχέδιο 2025. Το Βιομηχανικό Σχέδιο 2025 προβλέπει την ενσωμάτωση των συστημάτων της Leonardo στις πλατφόρμες της Baykar. Οι αισθητήρες περιλαμβάνουν:

- Gabbiano: Ραντάρ επιτήρησης τοποθετημένο στη κορυφή του UAV
- Osprey: Οικογένεια ραντάρ AESA
- Skyward IRST: Σύστημα υπέρυθρης ανίχνευσης και ιχνηλάτησης
- LEOSS S/T EO/IR: Ηλεκτρο-οπτικό σύστημα παρατήρησης
Το Gabbiano είναι ένα αρθρωτό ραντάρ επιτήρησης ικανό να εντοπίζει επιφανειακούς στόχους και να λειτουργεί ως SAR/GMTI. Η εμβέλειά του για αποστολές θαλάσσιας επιτήρησης είναι 220 ναυτικά μίλια. Το Gabbiano πιθανότατα προορίζεται για τα Akıncı και Bayraktar TB3, καθώς οι δομές της μύτης τους είναι κατάλληλες για τέτοια ενσωμάτωση.
Το Skyward IRST είναι ένα πολυλειτουργικό σύστημα IRST, που χρησιμοποιείται ήδη στα σουηδικά μαχητικά JAS-39 Gripen. Διαθέτει λειτουργίες αέρος-αέρος, αέρος-εδάφους και πλοήγησης, καθιστώντας το πιθανό υποψήφιο σύστημα για το Kızılelma, το μη επανδρωμένο μαχητικό της Baykar, το οποίο αναμένεται να εκτελεί αποστολές αεροπορικής μάχης.
Το BriteStorm είναι ένα σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου (EW) ειδικά σχεδιασμένο για UAVs, το οποίο λειτουργεί ως stand-in jammer. Δεν είναι σαφές ποια UAVs θα το ενσωματώσουν, αλλά είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί ως onboard σύστημα αυτοπροστασίας λόγω του μικρού μεγέθους και των χαμηλών απαιτήσεων ισχύος.
Το σχέδιο παρουσιάζει επίσης τους τύπους UAVs που περιλαμβάνονται στη συνεργασία Baykar-Leonardo, η οποία περιλαμβάνει:
- Mini UAV
- Kalkan VTOL UAV
- Bayraktar TB2
- Bayraktar TB3
- Akıncı UCAV
- Kızılelma unmanned fighter
Ένα ενδιαφέρον σημείο είναι η αναφορά στις Συνεργατικές Αποστολές Μάχης (Collaborative Combat missions), όπου το Kızılelma ενδέχεται να λειτουργήσει ως “loyal wingman” για μαχητικά αεροσκάφη, σε ευθυγράμμιση με τις δηλώσεις του CEO της Leonardo σχετικά με τη δυνατότητα ένταξης του Kızılelma στο πρόγραμμα GCAP.